All-Season

Delinte All-Season banden kenmerken zich door de unieke mix van zomerse- en winterse eigenschappen. De All-Season rubbersamenstelling past zich aan de temperatuur aan en blijft onder alle omstandigheden soepel. Rij- en remeigenschappen zijn onder alle weersomstandigheden optimaal.Zomers op droge wegen of ‘s winters op natte of besneeuwde wegen, Delinte All-Season banden houden altijd grip. Een veilig idee!

Delinte All-Season

De All-Season banden van Delinte zijn dé ideale mix van de eigenschappen van de Delinte zomer- en winterbanden. Zowel in de zomer als in de winter betrouwbare rij- en remeigenschappen. De geoptimaliseerde rubbersamenstelling blijft, door het toevoegen van silica, ook bij lagere temperaturen soepel. Dit is belangrijk voor de grip, zeker in de winter. Door de slimme profielopbouw kan water, vuil en sneeuw snel van onder de band afgevoerd worden.

De banden houden daardoor goed contact met het wegdek waardoor onder alle winterse omstandigheden maximale grip behouden blijft. Ook de kans op aquaplaning zal met Delinte All Season banden aanzienlijk afnemen. De lengte van de remweg op droge, natte of besneeuwde ondergrond zal met Delinte All-Season banden in ieder seizoen betrouwbaar en voorspelbaar zijn.

Bekijk ook de Delinte zomerbanden en Delinte winterbanden.