Winterbanden

De Winterbanden van Delinte functioneren onder alle winterse omstandigheden optimaal. De geoptimaliseerde rubbersamenstelling blijft, door het toevoegen van silica, ook bij extreem lage temperaturen soepel. Hierdoor blijven grip, rij- en remeigenschappen behouden. De Delinte winterbanden zijn uiteraard voorzien van de 3PMSF-wintermarkering (Three Peak Mountain Snow Flake). Hiermee voldoen deze banden aan de Europese regelgeving voor gebruik in de Europese landen die een winterbandenverplichting in hun regelgeving hebben opgenomen.

Delinte Winterbanden

Delinte winterbanden worden op de nieuwste generatie productielijnen geproduceerd. De nieuw ontwikkelde combinatie van bandopbouw, rubbersamenstelling en profielontwerp garandeert optimale prestaties onder alle winterse omstandigheden. De banden blijven ook bij extreem lage temperaturen soepel.

Hierdoor blijven de winterse eigenschappen van Delinte winterbanden behouden en blijven ze zeer betrouwbaar presteren. Door de slimme profielopbouw worden water, sneeuw en vuil snel van onder de band vandaan afgevoerd. Hierdoor wordt het risico op aquaplaning sterk verminderd. Maximale grip en controle blijven behouden waardoor de auto beter bestuurbaar blijft.

Bekijk ook de Delinte zomerbanden en All-season banden.